Contactgegevens

VBE Management & Advies
Zwarthoofdseweg 8
4731 RB Oudenbosch

T: 06 - 173 269 59
E: contact@vbemanagement.nl

KvK-nummer 70239118
BTW-identificatienummer NL002283242B54

Afspraak maken

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend langs om eens kennis te maken en te kijken hoe ik uw organisatie kan ondersteunen. Stuur een email naar contact@vbemanagement.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.


Reviews

Ga niet alleen uit van wat wij zeggen,
kijk ook wat anderen vinden

"Ik heb de afgelopen jaren met Vivian gewerkt in verschillende rollen ( teammanager, ontwikkelaar/projectleider) en altijd naar volle tevredenheid. Vivian combineert een flinke dosis denkkracht met stevige doekracht. Ze is in staat om het speelveld te overzien, doordenkt de aanpak goed, betrekt en stemt af op de juiste momenten én zorgt dat het gebeurt. Daarbij zorgt haar rustige, communicatieve en integere stijl ervoor dat ze makkelijk mensen en teams aan zich bindt. Ze heeft een grote betrokkenheid, neemt mensen mee, is vasthoudend en doelgericht. Tot slot is Vivian gewoon een heel prettig mens om mee samen te werken."

Elo de Mul - Directeur Dienstverlening Drechtsteden bij Gemeente Dordrecht

"Ik heb Vivian leren kennen als een zeer ervaren vakvrouw in klantgerichtheid en dienstverlening. Zij kan op verschillende vlakken op een juiste wijze communiceren, waardoor iedereen goed aanhaakt. Vivian heeft een strategisch denk en werkniveau, maar heeft ook een praktische hands on mentaliteit. Mede dankzij Vivian hebben wij mooie stappen kunnen zetten in onze dienstverlening! "

Lizette Zondag - Afdelingsmanager Klant Contact Centrum bij gemeente Krimpenerwaard

"Vivian doet wat nodig is in de organisatie. Of het nu gaat om vervangen van een teamleider, projecten leiden, advies en/of coaching on the job. Vivian voelt zich daarbij als een vis in het water. Als je haar de ruimte geeft om te doen waar ze goed in is, brengt ze meer dan dat je nodig hebt. Vivian is verder een fijne sparringpartner en geeft op een prettige manier ook terug wat ze ziet in de organisatie, het team en bij jezelf als opdrachtgever."

Margriet de Zoete - Teammanager Dienstverlening en Klantinformatie bij Gemeente Hoeksche Waard