Met een heldere werkwijze zorg ik voor duidelijkheid en structuur

Belangrijk daarbij is ‘afspraak is afspraak’ en ik zorg voor de juiste ‘balans in denkkracht en doe-kracht’. Waar nodig werk ik samen met andere adviseurs. Zo lang het de kwaliteit en continuïteit maar ondersteunt!

De stappen in mijn werkwijze

01 Ik ontmoet je graag
Misschien wel de belangrijkste stap in mijn werkwijze is deze eerste. De kennismaking. Wat is de situatie en welke hulpvraag is er? Welke oplossingsrichtingen zijn er? Wat kan ik betekenen? Klikt het tussen ons? Zitten we op één lijn? Het elkaar begrijpen, is misschien wel het belangrijkste in deze stap.
02 Ik maak een passend voorstel
Hebben we een klik? Dan gaan we voor stap twee in mijn werkwijze en maak ik een voorstel. Hierin staat helder wat de situatie precies is, welke hulp ik kan bieden, wat de doorlooptijd is en welk prijskaartje daaraan vast zit. Een duidelijk aanbod en natuurlijk geheel op maat.
03 Ik bied hulp
Aan de slag! De uitvoering van de gemaakte plannen. Advies, training, coaching, project- of interim management. Het nakomen van de gemaakte afspraken en waar nodig nog een stapje extra. Ik doe namelijk wat nodig is.
Hulp nodig binnen uw organisatie of gemeente?
Bel voor een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken
Reviews

Ga niet alleen uit van wat wij zeggen,
kijk ook wat anderen vinden

"Ik heb de afgelopen jaren met Vivian gewerkt in verschillende rollen ( teammanager, ontwikkelaar/projectleider) en altijd naar volle tevredenheid. Vivian combineert een flinke dosis denkkracht met stevige doekracht. Ze is in staat om het speelveld te overzien, doordenkt de aanpak goed, betrekt en stemt af op de juiste momenten én zorgt dat het gebeurt. Daarbij zorgt haar rustige, communicatieve en integere stijl ervoor dat ze makkelijk mensen en teams aan zich bindt. Ze heeft een grote betrokkenheid, neemt mensen mee, is vasthoudend en doelgericht. Tot slot is Vivian gewoon een heel prettig mens om mee samen te werken."

Elo de Mul - Directeur Dienstverlening Drechtsteden bij Gemeente Dordrecht

"Ik heb Vivian leren kennen als een zeer ervaren vakvrouw in klantgerichtheid en dienstverlening. Zij kan op verschillende vlakken op een juiste wijze communiceren, waardoor iedereen goed aanhaakt. Vivian heeft een strategisch denk en werkniveau, maar heeft ook een praktische hands on mentaliteit. Mede dankzij Vivian hebben wij mooie stappen kunnen zetten in onze dienstverlening! "

Lizette Zondag - Afdelingsmanager Klant Contact Centrum bij gemeente Krimpenerwaard

"Vivian doet wat nodig is in de organisatie. Of het nu gaat om vervangen van een teamleider, projecten leiden, advies en/of coaching on the job. Vivian voelt zich daarbij als een vis in het water. Als je haar de ruimte geeft om te doen waar ze goed in is, brengt ze meer dan dat je nodig hebt. Vivian is verder een fijne sparringpartner en geeft op een prettige manier ook terug wat ze ziet in de organisatie, het team en bij jezelf als opdrachtgever."

Margriet de Zoete - Teammanager Dienstverlening en Klantinformatie bij Gemeente Hoeksche Waard