Even voorstellen...

Als persoon ben ik resultaatgericht en analytisch sterk. Verder beschik ik over een gezond relativerend vermogen en straal ik rust uit. Collega’s typeren me als persoonlijk, oprecht, betrokken en geïnteresseerd.

Ervaring begon als team-, projectleider en manager

De afgelopen 20 jaar vervulde ik verschillende rollen in diverse dienstverlenende omgevingen en ook veelvuldig bij gemeenten. Zo ontwikkelde ik mezelf tot een ervaren professional. Ik voel me al snel prima op mijn plek, als manager, coach of adviseur. Ook al werk ik voor verschillende opdrachtgevers en op uiteenlopende locaties. Ik deel mijn ervaring graag met anderen die meer willen halen uit het dienstverlenende vak. Mijn doel is om de kwaliteit van dienstverlening binnen organisaties te verbeteren.

Klantcontact is de rode draad in mijn werk

De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met het optimaliseren van klantcontacten. Op verschillende plekken en in verschillende dienstverlenende organisaties. En het is niet alleen waar ik de meeste tijd aan besteedde, het is vooral wat ik leuk vind en waar mijn toegevoegde waarde voor organisaties duidelijk zichtbaar is.

Vivian Boon, ervaren en resultaatgericht

Het is mijn kracht om zaken eenvoudig en pragmatisch neer te zetten. Daarbij ben ik gericht op samenwerking en ontwikkeling van medewerkers en teams. Of ik nou werkzaam ben als adviseur, trainer of interim manager overheid. Mijn werk kenmerkt zich door mijn directe aanpak. Ik ben uitstekend in staat de verbinding tussen beleid en uitvoering te leggen. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau draag ik bij aan een goed bedrijfsresultaat. 

Als persoon ben ik resultaatgericht en analytisch sterk. Verder beschik ik over een gezond relativerend vermogen en straal ik rust uit. Collega’s typeren me als persoonlijk, oprecht, betrokken en geïnteresseerd.

Bezoek ook eens mijn LinkedIn profiel.

Hulp nodig binnen uw organisatie of gemeente?
Bel voor een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken
Reviews

Ga niet alleen uit van wat wij zeggen,
kijk ook wat anderen vinden

"Vivian doet wat nodig is in de organisatie. Of het nu gaat om vervangen van een teamleider, projecten leiden, advies en/of coaching on the job. Vivian voelt zich daarbij als een vis in het water. Als je haar de ruimte geeft om te doen waar ze goed in is, brengt ze meer dan dat je nodig hebt. Vivian is verder een fijne sparringpartner en geeft op een prettige manier ook terug wat ze ziet in de organisatie, het team en bij jezelf als opdrachtgever."

Margriet de Zoete - Teammanager Dienstverlening en Klantinformatie bij Gemeente Hoeksche Waard

"Ik heb de afgelopen jaren met Vivian gewerkt in verschillende rollen ( teammanager, ontwikkelaar/projectleider) en altijd naar volle tevredenheid. Vivian combineert een flinke dosis denkkracht met stevige doekracht. Ze is in staat om het speelveld te overzien, doordenkt de aanpak goed, betrekt en stemt af op de juiste momenten én zorgt dat het gebeurt. Daarbij zorgt haar rustige, communicatieve en integere stijl ervoor dat ze makkelijk mensen en teams aan zich bindt. Ze heeft een grote betrokkenheid, neemt mensen mee, is vasthoudend en doelgericht. Tot slot is Vivian gewoon een heel prettig mens om mee samen te werken."

Elo de Mul - Directeur Dienstverlening Drechtsteden bij Gemeente Dordrecht

"Ik heb Vivian leren kennen als een zeer ervaren vakvrouw in klantgerichtheid en dienstverlening. Zij kan op verschillende vlakken op een juiste wijze communiceren, waardoor iedereen goed aanhaakt. Vivian heeft een strategisch denk en werkniveau, maar heeft ook een praktische hands on mentaliteit. Mede dankzij Vivian hebben wij mooie stappen kunnen zetten in onze dienstverlening! "

Lizette Zondag - Afdelingsmanager Klant Contact Centrum bij gemeente Krimpenerwaard